logo-clear

Biztool.ro

BizTool.ro este un proiect powered by start-up.ro, realizat în cadrul InternetCorp, un marketplace prin care conectăm specialiștii din diverse domenii de business cu antreprenorii care au nevoie de ajutor în creionarea și dezvoltarea afacerii lor.

Pe biztool.ro poți găsi specialiști în marketing care fac strategie pentru corporații cu birouri în toată lumeaavocați care au redactat mii de contracte, care au sute de ore de consultanță oferită pentru tranzacții sau înregistrări de proprietate intelectuală, developeri care au mii de ore de scris cod la activ, unele dintre cele mai mari spații de coworking din țara noastrăconsultanți financiari care au experiență în proiecte de zeci de milioane de euro, consultanți de business care au mentorat zeci de fondatori de startups, au inițiat programe de accelerare sau au investit în afaceri cu fondatori români din țară și de peste hotare, și mulți alți specialiști cunoscuți în domeniile lor de activitate.

Specialiștii interesați se pot înregistra oricând pe platformă, având avantajul de a fi promovați cu ajutorul marketplace-ului sau prin materiale postate pe start-up.ro. Utilizatorii obișnuiți pot lua legătura cu ei prin intermediul formularului de pe site și pot să primească asistență.

Înscrierea este moderată de echipa BizTool, pentru a oferi specialiști de calitate celor care vor intra în site.

Totodată, există pagina comunității BizTool pe Facebook, acolo unde există o serie de articole și informații utile și puteți interacționa cu specialiștii platformei.