Garbo.ro

Garbo este o revista de top din lifestyle-ul feminin romanesc ce se adreseaza femeilor implinite, cu valori bine definite, puternice, dar si romantice, abordand teme de interes general pentru femeia matura si oferind informatii demne de un ghid familial. Garbo se distanteaza de revistele glossy prin notorietate si stil, pornind de la premisa ca universul feminin nu se rezuma doar la frumusete si relatie de cuplu.

Cititoarea Garbo este femeie de cariera, mama, prietena, sotie si nu in ultimul rand femeie. Ea este interesata de o paleta larga de subiecte, incercand sa imbine cu succes viata de familie cu viata profesionala.

Garbo se adreseaza femeii mature cu toate preocuparile sale, abordand teme din sfere diferite precum social, cariera, lifestyle, psihologie, spiritual, moda, frumusete si sanatate.

Revista cuprinde totodata si suplimente dedicate mamicilor si copiilor, shoppingului, suplimente de retete culinare si tratamente naturiste:

• Kidz – supliment editorial dedicat mamicilor cu o frecventa de 3 newslettere/saptamana. Se adreseaza atat mamelor cat si femeilor care isi doresc sa aiba un copil tratand atat aspecte din zona preconceptiei, cat si din zona sarcinii si cresterii copilului.
• Tratamente naturiste – supliment editorial cu frecventa de un newsletter/saptamana ce aduce informatii privind tratarea in mod natural a unor grupe de afectiuni, cat si informatii despre beneficiile pentru sanatate a unor vegetale sau alimente.
• Suplimentul de Shopping – cu frecventa de un newsletter/saptamana. Prin acest supliment incercam sa tinem la curent cititoarele privind noutatile si tendintele din moda si frumusete.
• Retete culinare – un suplimentul culinar cu frecventa zilnica a newsletterelor in care cititoarele gasesc retete culinare si retete de bauturi/cocktailuri pentru toate gusturile, precum si retete preparate sanatos.
• Dosarele Garbo – Sectiunea contine selectii de articole care trateaza si dezvolta teme de maxim interes pentru femei, revista Garbo indraznind sa abordeze si subiecte mai delicate cum ar fi “sexualizarea imaginii femeii” , “moda pentru grasute”, sau care privesc actualitatea sociala. Dosare Garbo este astfel o sectiune ce cuprinde colectii de articole tematice din domenii precum: psihologie (familiala, relationala, masculina, feminina etc.), cultura, social-politic, divertisment, tot ceea ce intra in aria de interes a femeii dornice de informatii aprofundate si de calitate.
• Numerologie – Raportul Numerologic personalizat este un produs adresat cititoarelor care doresc sa afle informatii numerologice despre viitorul personal, familial si profesional. Raportul numerologic oferit de Garbo este bazat pe stiinta numerologiei, stiinta antica a prezicerilor bazate pe deductii matematice, promitand un profil numerologic complet si personalizat.


KUDIKA.roVideoCorp