Povesteacasei.ro

Din februarie 2016 un nou proiect interesant se alatura portofoliului Internet Corp pe zona de home&deco: www.povesteacasei.ro.

Povesteacasei.ro este un proiect fresh, atat ca varsta (a fost lansat in luna martie a anului 2014), dar mai ales ca forma de prezentare si continut si reprezinta inspiratie pura in amenajare casei.

Proiectul este insufletit de o echipa tanara de oameni pasionati de design interior & exterior, arhitectura, amenajari si gradinarit, care ofera cititorilor sai sfaturi si sugestii utile despre amenajarea locuintelor si a gradinilor.

Site-ul se adreseaza atat persoanelor care cocheteaza cu amenajarile de interior sau exterior, dar si profesionistilor in materie de design care au nevoie de o sursa de inspiratie. Povesteacasei.ro este locul unde regasim mereu noutati, idei si recomandari insotite de imagini sugestive care genereaza un mix original de stiluri in amenajarea casei.

Ca dovada a faptului ca in spatele acestei povesti stau oameni frumosi, permanent informati si foarte entuziasti iar tot ceea ce fac este din pura pasiune pentru estetica, pentru frumos, sta trendul ascendent al traficului, fiind un proiect care creste cu fiecare zi, cu fiecare material publicat. Mai mult decat atat, si-a fidelizat rapid cititorii fiind deja pe primul loc in categoria Home&Deco la nivel de afisari si in top 3 la nivel de vizite!

Bine ai venit, povesteacasei.ro!

prt--noads

 


Observatorul de BrasovRecomand pe…