alexandra

Alexandra Chivu

EDITOR-IN-CHIEF, 9AM.RO


Sunt Alexandra, redactor-șef al publicației 9am.ro, și dacă-mi spui încotro, după ce ne socotim puțin, te urmez. La InternetCorp am ajuns în 2021, nu din întâmplare, ci din obsesia de a găsi un drum, nici ascuțit, nici deluros, nici netezit, nici riguros, în acest domeniu care zboară ca un fluture, dar înțeapă ca o albină. Nu-s un filosof și nici un model al răbdării (o educ cum pot), dar sunt cumpătată și totodată generoasă, retrasă, dar prietenoasă.

Deși, pentru moment, sunt puțini în galantar, anii petrecuți în presa scrisă m-au construit astfel. Tot în acest timp am învățat și că doar fiind milostiv și smerit cu alții un om are cu adevărat putere. Și câte ar mai fi de zis…

Revenind, pentru a închide „cazul”, de la ce sper să nu mă dezic este datoria de a fi un paznic (pe viitor desăvârșit) la orice încercare de a lăsa lucrurile la voia întâmplării. Doar m-am găsit într-un loc unde sunt nenumărate nelegiuiri de condamnat, nu? Știu că dacă profesezi o meserie mult timp devii bun, așa că dau asigurări că am fost la biserica potrivită, deci o să țin ochii deschiși.

„El movimiento es vida” (n.r. Mișcarea e viață)

P.S. Am absolvit Facultatea de Jurnalistm, iar primul impact în carieră a fost în cadrul Digi FM, apoi am lucrat la revista Ciao, la Fanatik.ro și la Playtech.ro. 


Răzvan EnacheAlina Gheorghiescu