MihaiSeceleanu

Mihai Seceleanu

Chairman of the Board


Am încredere în oameni. Și într-adevăr – au fost cazuri când am greșit pornind de la prezumția default că lumea este bună. Dar nu pot să mă vindec încă. “De vină” pentru sentimentul acesta este InternetCorp și faptul că au fost și sunt în companie oameni care au avut și au încredere în mine, de multe ori sub forma unui cec in alb.

Primii au fost partenerii mei Liviu și Danny, doi oameni extraordinari alături de care am pornit business-ul pe final 2004. Au fost și sunt permanent alături de mine,  m-au susținut și au avut încredere 110% în mine chiar dacă am greșit. Au urmat reprezentanții 3TS Cisco Growth Fund, care au crezut în business și și-au asumat riscul de a investi în plină criză, pe final de 2009.

Ne așteaptă însă multe provocări înainte. Să nu uităm că, atunci când InternetCorp s-a lansat, YouTube si Twitter nu existau, iar Facebook  înca se numea TheFacebook.com. Pentru că trăim și lucrăm într-unul din cele mai dinamice domenii, în care totul este într-o permanentă schimbare. Am încredere că vom ajunge cu bine la destinație.


Management TeamRaluca Mateiu