Incepand cu luna februarie 2023, avem placerea sa anuntam un nou site partener in regia Internet Corp: www.confesiunileuneifeterele.ro.

Acesta a fost lansat initial pentru a sprijini trilogia de carti, cu acelasi nume, publicata sub pseudonimul Anays M., dar care s-a dezvoltat ulterior independent de aceeasta datorita continutului sau apreciat in comunitatea de lifestyle feminin. Cu un trafic lunar de aprox. 400-450.000 pageviews, site-ul este insotit de o comunitate fidela a paginii de Facebook (116.000 followers) si o pagina de Instagram in ascensiune (32.500 followers). 

Desi continutul oferit este cautat de cititori din toate categoriile de varsta, 25% din traficul site-ului este realizat de utilizatori tineri, cu varsta cuprinsa intre 18-34   ani.

Asa cum v-am obisnuit si pana acum, oferim clientilor interesati de advertising, posibilitatea derularii campaniilor de display clasice, premium, cat si native sau de programmatic si, nu in ultimul rand, de content calitativ, scris cu declinari eficiente pe social media, pentru atingerea si depasirea obiectivelor de marketing digital de orice fel.

Bun venit in regia InternetCorp!