CEO

Raluca Mateiu

Când lucrezi de mulți ani într-o companie, când ai crescut cu ea, când ai cunoscut și te-ai apropiat de oamenii care ți-au fost colegi și mai tarziu, o parte din ei, prieteni, când ai crezut în proiectele pentru care ai lucrat mult peste limita inflexibilă a profesionalului sec, ajungi să îți dai seama că fără să-l fi căutat neapărat, drumul tău e cel bun. E direcția corectă.

Nimic din drumul ăsta nu ar fi fost însă așa, ca azi, dacă în spatele lui nu ar fi existat și o echipă întreagă cu același entuziasm, forță, viziune și pasiune, calități pe care le încadrezi dintr-o privire la puncte comune. Ne ferim adesea de cuvinte mari ca acestea pentru că au ajuns sa fie atât de rar asociate “pe bune” personalităților încât sunt deja considerate PR-istice și false. Ei bine, norocul meu e altul. E acela de a spune oricând și cu toată inima că lucrez cu unii dintre cei mai buni oameni. Din toate punctele de vedere.
InternetCorp este și va rămâne o poveste frumoasă. Una cu suișuri și coborâșuri, cu fericire extremă și supărări intense, cu evenimente, lansări, renunțări, câștiguri și ambiții duse la limită. Una personală și profesională pentru fiecare dintre noi cei de aici. Și una care cu siguranță nu se va opri prea curând. Fiindcă da, ne place la nebunie să ridicam ștachetele din ce in ce mai sus.

ECHIPA NOASTRĂ