Anul incepe cu forte proaspete pentru regia de vanzari InternetCorp: Evz.ro, Capital.ro, Eva.ro, Animalzoo.ro, Evzmonden.ro si Doctorulzilei.ro intra in portofoliu.

Incepand cu 1 ianuarie InternetCorp are sase site-uri noi in portofoliu din categoriile Stiri si analize, Economic si financiar, Lifestyle feminin, Animal, Lifestyle & Sanatate.

Cele sase site-uri de mai sus cumuleaza peste 80 de milioane de afisari lunar si 10 milioane de unici. Cel mai mare trafic il inregistreaza Capital.ro, cu mai mult de 35 de milioane de afisari lunar, urmat de Evz.ro, cu peste 30 de milioane de afisari lunar.

Astfel, inventarul InternetCorp se dubleaza si aduce noi oportunitati pentru clienti intr-un portofoliu din ce in ce mai divers.

Evz.ro este unul dintre site-urile cu traditie in presa locala si acopera atat evenimentele interne, cat si cele externe, pe cele mai importante domenii din categoria Stiri si analize.

Capital.ro este lider detasat in topul publicatiilor economice din Romania, reusind sa depaseasca in luna noiembrie 2018 cifra de 3,5 milioane de unici si sa inregistreze 42,6 milioane de afisari.

Eva.ro extinde nisa de lifestyle feminin a InternetCorp. De la subiecte despre dieta si fitness, la casa, familie si divertisment, comunitatea Eva.ro s-a dezvoltat in jurul site-ului si forumului care te invita la discutii intre prietene precum si pe pagina de Facebook ce numara peste 216.000 de followers.

Animalzoo.ro acopera o nisa cautata si de interes pentru proprietarii de animale de companie. Din punct de vedere al datelor de trafic si al profilului audientei, site-ul este accesat de peste 1,5 milioane de utilizatori unici si inregistreaza peste 5 milioane de afisari, conform datelor din Google Analytics pentru luna octombrie 2018.

Evzmonden.ro ne tine la curent cu ultimele noutati din showbiz si inregistreaza lunar peste 400.000 de afisari, fiind accesat de peste 190.000 de utilizatori unici.

Doctorulzilei.ro analizeaza cu ajutorul medicilor teme actuale din domeniul sanatatii, atragand lunar peste 650.000 de utilizatori unici interesati de informatii utile si complete privind sanatatea. In ceea ce priveste traficul, site-ul inregistreaza lunar peste 1,8 mil. afisari conform datelor afisate de BRAT pentru luna noiembrie 2018.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.