Vino alături de wall-street.ro pe 23 februarie și află de la profesioniștii din HR cum poți să fii mereu cu un pas mai aproape de angajații tăi. Te așteptăm la Sheraton Hotel (Sala Platinum) la „HR 2.0 – Ce îi motivează pe angajați în vremuri de criză”, unul dintre cele mai importante evenimente din România dedicate pieței muncii.

După un 2022 cu multiple provocări și incertitudini, în care eforturile de recrutare au fost îngreunate și de contextul socio-economic, companiile au fost nevoite să-și ajusteze bugetele pentru a atrage și reține talentele. Realitatea din piața muncii reflectă în continuare un climat în care angajații sunt greu de atras, dar și mai greu de reținut, mai ales în contextul în care mediul academic nu reușește să livreze suficienți absolvenți pentru multe sectoare de activitate.

Ce impact are brandul de angajator în procesele de recrutare? Cum atragi talentele potrivite pentru compania ta? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care vei primi răspuns de la invitații evenimentului.

Iată de ce trebuie să participi la „HR 2.0 – Ce îi motivează pe angajați în vremuri de criză”:

1. Ești la curent cu cele mai noi tendințe din piața muncii

2. Poți vedea cum abordează marii angajatori provocările din piața muncii

3. Te reconectezi cu specialiștii din resurse umane

Mai multe detalii despre agenda și speakerii din cadrul evenimentului, poți consulta AICI. Nu uita că evenimentele noastre se desfășoară și online în platforma de evenimente virtuale IC Events. Dacă alegi participarea în sala de eveniment ai acces și la platforma online. Participarea este gratuită!

HR 2.0 – Ce îi motivează pe angajați în vremuri de criză este un eveniment realizat de wall-street.ro, sponsorizat de Lugera-The People Republic, Genesis Property, Regina Maria, Vastint, Altex, Romanian Software, Mobility Partner, Autonom, alături de partenerii media: Revista Cariere, Events Online, HR Club, Jurnalul de Afaceri și Portal HR, supported by Florăria cu Povești și Recharge Center.