Suntem încântați să anunțăm că 4 dintre proiectele noastre start-up.ro au fost nominalizate la Webstock Awards, unul dintre cele mai importante evenimente din România! Fiecare dintre aceste nominalizări reprezintă un motiv de mândrie și ne dă un impuls să continuăm, să inovăm și să creăm conținut de calitate.  Iată categoriile și proiectele care sunt nominalizate:

BEST VIDEO CREATIVITY

  1. Adevărat sau Fals
    Seria și rubrica de informare realizate de Vlad Andriescu, Florin Cașotă și Oana Cosman, un proiect cu sprijinul Google care aduce claritate în peisajul digital, ajutând publicul să distingă adevărul de dezinformare.
  2. Romanian Startups: Roaring Tigers of Europe
    Documentarul semnat de Oana Coșman și Florin Cașotă, realizat cu sprijinul BCR, Orange și 2Performant, pune în lumina reflectoarelor ecosistemul startup-urilor din România și impactul acestora asupra pieței europene de tehnologie.

SPECIAL PROJECTS

  1. Heat not BURNOUT
    Rubrica și podcast-ul realizate de Irina Achim și Florin Cașotă, în colaborare cu United Media Services și Glo Romania. Acest proiect adresează una dintre cele mai presante probleme ale lumii moderne – burnout-ul – și oferă soluții inovatoare pentru a gestiona stresul și echilibrul între viața personală și profesională.
  2. Femeile deschid România
    Rubrica editorială realizată de Irina Achim și Vlad Andriescu, cu sprijinul ING Romania, aduce în prim-plan poveștile inspiratoare ale femeilor care contribuie la transformarea societății românești și la dezvoltarea acesteia într-o direcție progresistă.

 

Toate aceste proiecte sunt rodul muncii echipelor InternetCorp – start-up.ro și Videocorp, așa că îi aplaudăm 👏👏 pe colegii noștri care, an de an, ne surprind cu nominalizări și premii.