Observ in jurul meu din ce in ce mai multe mamici, gravidute sau prieteni care cauta cel mai potrivit cadou pentru un micut care abia a venit pe lume. Am colindat virtual numeroase magazine online in cautare de cadouri adorabile, dar nu m-am indragostit de niciunul. Din acest motiv si multe altele (prinse in exceluri), ne-a venit ideea sa cream cel mai tare magazin online cu produse pentru copii, un site de care sa ne indragostim si pe care sa-l iubeasca mamicile. Se numeste Kidz.ro, are o interfata prietenoasa si numai produse de inalta calitate. Vreo 1000. Toate importate din UE. Desigur, puse in categorii si subcategorii, ca sa nu te pierdem printre suzete si olite.

Asadar, daca esti pe cale sa devii parinte sau trebuie sa iei un cadou si nu prea stii ce, pe Kidz.ro gasesti cu siguranta produsul ideal. Ajunge in maxim 3 zile la usa ta, prin curier, in functie de ora la care plasezi comanda si desigur, de localitatea in care te afli. In cazul in care totusi nu te poti hotari, consultantii nostri asteapta un semn de la tine:)

Te invitam sa accesezi Kidz.ro ca vezi la ce am lucrat in ultima vreme si ce a iesit. Noua ne place. Si chiar suntem obiectivi:)

Nu am uitat totusi ca mamicile au multe intrebari, asadar o data cu Kidz.ro am lansat si blogul Kidz.ro, in colaborare cu Medsana. Acolo, medicii pediatri vor oferi sfaturi si raspunsuri la intrebari. Sfaturi avizate 😉

Pe final, nu am putea sa nu fim prezenti si pe Facebook. We like this. Do you?:)

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.