Internet Corp, publisherul site-urilor Wall-Street.roKudika.roGarbo.rostart-up.ro9AM.ro, dar și regie de vânzări pentru mai mult de 25 de site-uri importante din România, își mărește portofoliul începând de astazi cu site-ul Astrocafe.ro.

Astrocafe.ro are 11 ani de existență. Începând cu 2009 acest site a crescut organic, serios și cu conținut de calitate, validat și verificat de echipa redacțională. În toți acești ani, astrocafe.ro și-a asumat ca misiune să livreze informație, analiza și servicii de calitate pentru un public interesat de autocunoaștere și dezvoltare personală, incluzând aici și stil de viață sănătos și spiritualitate. Toate acestea se regăsesc în miile de pagini scrise și publicate în această perioadă iar numărul de vizitatori confirmă lucrul bun făcut pana acum și îi incurajează să continue cu același entuziasm. Astrocafe.ro este creat și coordonat de Nicoleta Svârlefus.

Cu un trafic lunar de 1.500.000 afișări si 400.000 unici, aproximativ 80% dintre utilizatori accesează astrocafe.ro din România, iar restul de 20% accesează din Italia, Spania, Germania, Marea Britanie, Republica Moldova, SUA și alte țări din UE. Prezența feminină predomină în rândul utilizatorilor cu o proporție de peste 80% și peste 60% au vârsta cuprinsă între 25-44 ani.

InternetCorp tinde astfel către portofoliul perfect adăugând o nouă nișă celor deja existente. Direcțiile de content al portofoliului sunt către domeniile: “Business&Economic&Financiar” – “Stiri generale” – “Entertainment&Umor&Satira” – “Lifestyle feminin” – “Culinar” – “Medical-Sănătate” – “Home&Deco” – “Sport” – “IT&Tech” – “Turism&Călătorii” – “Auto”- “Parenting”.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.