Nevoia de a cumpara “ceva” ne copleseste uneori. Se aplica in special femeilor. E greu sa ne abtinem din cumparat atunci cand exista atatea magazine online care ne pun piedici placute atunci cand navigam pe internet.

Dar cand balanta contului bancar ajunge spre zero, primim o palma de la realitate si ne aducem aminte de ultimele doua facturi restante la furnizorul de telefonie mobila. . .iar atunci ne gandim fix asa: Cum ar fi daca cineva ne-ar plati ca sa facem cumparaturi online?

Ar fi minunat, stiu. Insa exista o alternativa a acestui job la care ar aplica aproape toti oamenii care au acces la net. Se numeste CashOUT.ro si prin intermediul lui primesti bani ca sa faci cumparaturi online.

Sistemul e foarte simplu si transparent: pentru fiecare cumparatura facuta prin intermediul acestei platforme, CashOUT primeste un comision din partea magazinelor partenere. In loc sa pastreze in totalitate acest comision el alege sa-l imparta cu tine. Astfel, de fiecare data cand faci cumparaturi prin intermediul CashOUT se adauga banuti in contul tau. Cand atingi pragul minim de 50 RON ti se transfera banutii in cont .

Si ca sa fie si mai clara procedura, vezi mai jos pas cu pas cum primesti bani inapoi daca faci cumparaturi prin CashOUT.ro:

CashOUT.ro reprezinta un canal alternativ de vanzari pentru magazinele online. Datorita promovarii realizate, vanzarile acestora cresc, iar CashOUT obtine  un comision din fiecare tranzactie efectuata de utilizatori. Comision care, evident, se imparte cu acestia astfel incat, la final, toata lumea are de castigat – magazinele au vanzari mai mari, utilizatorii primesc bani inapoi in urma achizitilor, cashback, iar CashOUT un comision.

Inregistreaza-te folosind pagina speciala creata aici, confirma-ti contul si alege care dintre cele peste 240 de magazine partenere ale CashOUT.ro ti se potrivesc!

Spor la cumparaturi online prin CashOUT sa aveti 🙂

 

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.