Desi ne aflam abia la finalul primei luni a anului 2017, am avut parte de o luna agitata cu multe evenimente si intamplari.

Reluam aici cele mai citite articole din ultima saptamana ale publicatiilor detinute de InternetCorp.

daily-paper-464015_960_720

Wall-Street.ro ne prezinta una dintre masurile luate de catre guvernul Grindeanu in ceea ce priveste  bonurile de masa, tichetele de vacanta sau plata orelor suplimentare, si anume faptul ca bugetarii nu vor beneficia de ele nici anul acesta, orele suplimentare fiind recuperate cu zile libere. Mai multe detalii se pot regasi in articolul Wall-Street.

Pe de alta parte, exista vesti bune pentru antreprenorii din Romania, astfel programul Romania Start-Up Nation pentru stimularea infiintarii de noi intreprinderi mici și mijlocii, program care incurajeaza dezvoltarea spiritului antreprenorial intra in linie dreapta relateaza Start-up.ro.

Publicatia 9am.ro, dintr-un spirit de responsabilitate sociala, ne ofera lectia de educatie financiara, punctand 4 dintre greselile pe care romanii le fac la capitolul credite bancare, tocmai pentru a le evita pe viitor.

Un subiect intens discutat in perioada aceasta este venirea lui Donald Trump la Casa Alba, subiect care nu putea fi trecut cu vederea de catre redactia Kudika, insa de data aceasta printr-o paralela cu Barack Obama si felul in care se comporta cei doi in prezenta doamnelor.

Daca tot e inceput de an si poate aveti in vedere redecorarea locuintei, tineti cont de 7 trucuri Feng Shui pentru a atrage iubirea si prosperitatea in viata voastra publicate pe Garbo.ro.

Cel mai citit catalog Retail.ro este cel de la Sensiblu, un ghid complet al promotiilor din farmacii.

 

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.