Pentru ca traim intr-o lume digitala si aprope totul se invarte in jurul calculatorului, 9am ne pune la dispozitie topul celor mai utile cursuri online pe care le putem urma gratuit. De la programe de editare foto pana la cursuri online de programare, pe toate le putem gasi pe 9am intr-o forma foarte simplu de accesat.

slide_289089_47194

Din punct de vedere numerologic, cea de-a 13-a cifra din CNP este o cifra speciala, cu o amprenta energetica puternica si cu un continut informational bogat. Pe Garbo.ro aflam lucruri inedite despre personalitatea reala pornind de la ultima cifra a CNP-ului.

Din batrani, fiecare luna are o denumire speciala si, potrivit acestei traditii, in functie de luna de nastere, nu neaparat de zodie, oamenii se indragostesc si iubesc diferit, au noroc de dragoste sau raman holtei si fete batrane. Kudika ne ofera vechiul horoscop romanesc al dragostei aici.

Stirea saptamanii pe Wall-Street.ro vine de la Farmec, cel mai mare producator roman de cosmetice care a castigat un proces de 15 milioane euro cu Agentia Nationala pentru Administrare Fiscala. Ce reprezinta suma si ce declara directorul general Farec aflam in detaliu pe Wall-Street.

Cel  mai rasfoit catalog saptamana aceasta este cel de la Jysk care promoveaza chiar si reduceri de 70% la anumite game de produse.

 

 

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.