Cel mai potrivit lucru pe care il poti face in orice situatie cu care te confrunti este sa anticipezi lucrurile problematice asa incat sa stii sa le gestionezi. Kudika s-a gandit deja la toate aceste aspecte si, impreuna cu astrologul Vladimir, ne-a pregatit Horoscopul Complet al Anului 2016 pentru ca astrele si evenimentele de anul viitor sa nu ne surprinda decat in mod placut.

man-coffee-cup-pen

Si daca 2016 tot ne bate la usa, Garbo ne invita sa raspundem la cateva intrebari si sa aflam ce ne-a pregatit anul viitor. Quizul complet il putem regasi aici.

Cine nu viseaza sa petreaca macar o noapte pe o insula privata? Articolul complet, fotografiile insulelor si cat de mic este pretul aflam pe 9am care ne prezinta cele 8 insule pe care le putem inchiria aproape gratis.

Legea antifumatului in spatiile publice a fost indelung dezbatuta saptamana trecuta si Wall-Street ne-a tinut la curent cu toate detaliile legate de vot si promulgare.

Goana dupa cadouri a inceput deja si “Catalogul jucariilor de Craciun” a fost cel mai cautat si rasfoit in perioada aceasta.

 

 

 

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.