Limba romana poate fi grea pentru unii nascuti in Romania, dar v-ati gandit cum e pentru un strain cand aude de expresiile noastre? Pe 9am gasim cele mai amuzante replici traduse din romana in engleza, care-i fac pe britanici si americani sa rada fara oprire.

computer-918678_960_720

Interzicerea limitarii vitezei sub 50 km/h pentru autovehicule, pe toata distanta localitatii, de la indicatorul care anunta intrarea in localitate pana la cel care semnalizeaza iesirea din localitate, este subiectul celui mai citit articol Wall-Street.ro.

Cum a putut o batranica sa isi cumpere o tinuta scumpa cu doar 50 de lei pentru nunta nepoatei ei aflam pe Kudika intr-un articol emotionant care poate considerat oricand o lectie de viata pentru noi toti.

Prima vineri care urmeaza Pastilor este o zi importanta in calendarul crestin si pe Garbo descoperim care sunt traditiile si obiceiurile romanesti legate de aceasta mare si frumoasa sarbatoare.

Saptamana aceasta Avon ne invita sa “Revolutionam frumusetea” si sa mizam pe cele mai bune produse din noul catalog al lunii.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.