Romania a inghetat saptamana trecuta si 9am ne-a tinut la curent cu toate atentionarile vremii reci si foarte reci. Cat timp este valabil valul de frig si toate detaliile legate de codul galben care strabate tara noastra le aflam aici.

287954_articol

Si pentru ca in conditii de ger unele autoturisme nu pornesc usor, Wall-Street ne recomanda cativa pasi pe care trebuie sa ii urmam pentru ca motoarele sa porneasca rapid chiar si pe timp de iarna.

Stiati ca prosoapele vechi pot fi reciclate si transformate intr-un covor minunat? Kudika ne arata cum putem face asta in cativa pasi simpli. De ce anume avem nevoie si cum arata produsul final putem urmari in video aici.

Garbo a abordat o perspectiva noua de auto-cunoastere care ne ajuta sa intelegem procesul prin care oameni si experiente apar in vietile noastre si ne incurajeaza sa transformam evenimentele negative in modalitati de dezvoltare personala si evolutie. Conform acestei perspective exista 7 oglinzi si ce anume reflecta fiecare dintre ele descoperim pe Garbo.ro.

Cel mai rasfoit catalog al saptamanii ramane cel de la Jysk, cu reduceri de pana la 70%. Care sunt produsele ce beneficiaza de promotie descoperim pe retail.ro.

 

 

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.