Saptamana trecuta Apple a prezentat noul iPhone 5 SE de 4 inci, o revenire la dimensiunile iPhone-urilor de acum trei si patru ani. De ce considera gigantul american ca va avea succes si cat va costa device-ul in Romania aflam pe Wall-Street.ro intr-un articol dedicat noului model.

photo-1444427169197-de497742b62d

Previziunile pentru luna aprilie ne sunt oferite de Kudika si ne ajuta sa descoperim ce ne asteapta in luna aprilie 2016 din punct de vedere personal, profesional si al sanatatii si ce schimbari vor avea loc in viata fiecarei zodii in parte.

2016 este anul universal al lui 9 si reprezinta sfarsitul unui ciclu universal, dar si pragul catre un altul. Totodata, 2016 este si un an karmic in care Garbo ne dezvaluie cum vom resimti consecintele a ceea ce am facut sau nu am facut in ultimii 8 ani.

9am ne dezvaluie secretele unui milionar de 24 de ani si aflam care sunt cele 10 obiceiuri simple l-au propulsat in lumea milionarilor la o varsta atat de mica.

Cel mai recent catalog Avon ne invita sa “Schimbam lumea prin frumusete” si daca ar fi sa luam in calcul numarul doamnelor care l-au rasfoit am fi convinsi ca lumea deja a inceput sa se schimbe.

 

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.