Tenzin Gyatso, al 14-lea Dalai Lama, liderul spiritual al Tibetului continua sa ne inspire zi de zi. Garbo ne prezinta care sunt cele 10 legi ale vietii, care ne-ar ajuta sa devenim oameni mai buni. ce spune Dalai Lama aflam aici.

p_192971_760x420-00-65

Wall-Street ne aduce stirea saptamanii de la televiziunea publica: Dragos Patraru a anuntat in emisiunea Starea Natiei din 24 mai ca isi va incheia contractul cu TVR si tot aici aflam detaliile  despre televiziunea unde se va muta emisiunea.

Atunci cand avem o durere in abdomen, de multe ori apare panica cu gandul ca ar putea fi ceva grav ori… din contra, ignoram durerea crezand ca va trece. Kudika ne propune sa descoperim harta durerilor abdominale, harta dupa care se ghideaza si medicii atunci cand urmaresc stabilirea diagnosticului.

In general, a face concesii intr-o relatie nu inseamna a pierde. Nu este nimic in neregula in a ceda in favoarea dorintelor partenerului/partenerei, atata timp cat si ei sunt dispusi sa faca acelasi lucru pentru tine. Dar, sunt anumite lucruri pe care nu ar trebui sa le accepti niciodata. Huffington Post a stat de vorba cu mai multi consilieri maritali si a alcatuit o lista cu sapte compromisiuri pe care nu ar trebui sa le facem intr-o relatie, lista pe care o gasim pe 9am.

Cel mai rasfoit catalog al saptamanii este cel de la Jysk care anunta reduceri intre 35 si 65% si il putem rasfoi pe retail.ro aici.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.