Te-ai intrebat vreodata de ce bacsisul dat de oamenii bogati este mai mic decat al celor cu statut mediu? Saptamana aceasta primim lectia de viata de la Kudika si de la cel mai bogat om din lume, Bill Gates si invatam inca o data de ce nu e bine sa judecam inainte de a cunoaste povestea in totalitate.

760x0-00-65

Stii dupa ce recunosti oamenii care vor deveni bogati? Exista o serie de indicii care iti pot spune daca se vor imbogati la un moment dat si toate ne sunt prezentate de Wall-Street.ro intr-un articol dedicat atitudinilor diferite ale oamenilor bogati comparativ cu a celor saraci. Tu in ce categorie te incadrezi?

Din punct de vedere astrologic, Garbo.ro ne sfatuieste sa ne urmam visele mai ales ca urmeaza sa intram in anul Maimutei de Foc. Cum isi pune amprenta energetica pe fiecare dintre noi si cum sa o folosim in avantajul nostru aflam pe Garbo aici.

Beneficiile consumului moderat de vin rosu sunt bine cunoscute, insa faptul ca un pahar de vin rosu echivaleaza cu o ora la sala nu ne-a fost cunoscut pana acum. Cercetatorii au descoperit beneficii reale in acest sens regasim demonstratia lor pe 9am.

Cel mai rasfoit catalog al saptamanii pe Retail.ro este cel de la Avon si il putem regasi aici.

 

 

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.