Am incheiat saptamana intr-un registru trist in care fiecare dintre noi am simtit ca am pierdut ceva odata cu evenimentul petrecut in Colectiv. Pusi in fata unor evenimente tragice am dat dovada inca o data de maxima solidaritate cu totii, de la mari branduri pana la medici si persoane simple care au simtit ca vor sa fie alaturi de cei care au cea mai mare nevoie de noi acum. Site-ul 9am ne tine la curent cu update-uri relevante de la fata locului si din spitale.

Povestea unui tanar soldat care isi suna parintii sa ii anunte ca vine acasa ia o turnura total neasteptata. Povestea de pe site-ul Kudika ne ajuta din nou sa fim mai intelegatori, sa acceptam oamenii asa cum sunt si sa ii iubim neconditionat.

Daca esti in cautarea sufletului pereche si inca nu ai gasit reteta de a atrage iubirea in viata ta, Garbo ne dezvaluie secretul. Drumul de la intentie pana la succes si cum sa magnetizezi legea atractiei sa functioneze in favoarea ta aflam in detaliu aici.

Saptamana aceasta Wall-Street vine cu vestile bune: Ryanair a pus la vanzare bilete de avion la 9.99 € timp de 4 zile. Daca nu ti-ai rezervat inca biletul mai ai timp si azi sa o faci.

Lidl ne poarta pe taramuri americane si ne indeamna sa “Incercam Gustul Amercirii” intr-un nou catalog savuros.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.