Primul sens giratoriu suspendat din Romania a fost inaugurat sambata in judetul Prahova, pe DN 1B in zona de nord a orasului Ploiesti la intersectia spre Paulesti. Video-ul si informatiile actualizate de la inaugurare gasim pe Wall-Street.ro, aici.

shutterstock_299046563

Kudika propune ca tema de gandire: “ne dorim schimbare?” Atunci trebuie sa incepem noi prin a face ceva diferit. Aici aflam cum  a vazut schimbarea managerul unui restaurant atunci cand un batranel a venit la cersit.

Cu peste 70 de filme in care a jucat, sute de spectacole de teatru si peste 300 de roluri memorabile, Mircea Albulescu a parasit lumea si a disparut exact cum si-a dorit “cat era pe val”. 9am ne pune la dispozitie informatii pretioase despre intreaga cariera a maestrului si ne invita sa ii pastram vie memoria. Drum bun, Mircea Albulescu!

Avem adesea momente in viata cand situatiile prin care trecem par sa nu isi mai gaseasca rezolvare. Se intampla acest lucru pentru ca ne aflam intr-un blocaj energetic din care nu stim sa iesim. Pentru ca evenimentele din viata noastra sunt de fapt oglinda gandurilor noastre, daca reusim sa ne deschidem perspectivele in momentele grele prin care trecem, reusim de fapt sa facem pasi spre a iesi din acel blocaj energetic. Pe Garbo.ro aflam si cum putem face acest lucru prin 10 intrebari care ne ajuta sa scapam de orice blocaj energetic.

Cu ocazia aniversarii a 37 de ani in 41 de tari JYSK a inceput deja aniversarea printr-o multime de reduceri, chiar si de 70%. Catalogul si reducerile le putem urmari aici.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.