Vestile bune circula repede si Wall-Street.ro este primul site care ne aduce in prim-plan inaugurarea celei mai moderne telegondole din Romania, singura care ajunge la cea mai mare altitudine din tara. La ce cota ajunge si unde este amplasata aflam pe Wall-Street intr-un articol dedicat.

15.02

Un interviu de angajare aduce cu el si emotii in majoritatea cazurilor. Dar pentru ca emotiile sa fie unele constructive, candidatul trebuie sa fie pregatit sa raspunda la cele mai importante 10 intrebari. Astfel, 9am ne ajuta sa raspundem fara sa ezitam la acele intrebari standard care nu de putine ori ne dau batai de cap.

Oare cum ar fi acest Pamant daca am putea, fiecare dintre noi, sa punem in aplicare lectiile de viata ale lui Dalai lama pentru relatii? Garbo ne ofera 18 pilde interesante care sa ne ajute in viata de cuplu.

Un mesaj sincer de la un tatic obisnuit a devenit viral pe kudika.ro saptamana trecuta. De ce a ramas impresionat si cum a reactionat barbatul aflam din acest articol emotionant.

Cel mai rasfoit catalog al saptamanii este cel de la Avon “Frumusetea are curajul de a-ti urma visurile” si ne indeamna sa “”Schimbam lumea prin frumusete!”

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.