Evenimentele din 30 octombrie si protestele care au urmat si la care au participat 70.000 de persoane din toata Romania au dus la o serie schimbari majore in lumea politica romaneasca. Dorinta tuturor este ca vinovatii sa platesca pentru tragedia din Colectiv iar scandarile protestatarilor au facut referire in primul rand la clasa politica corupta. In acest context, 9am.ro ne-a tinut la curent cu depunerea mandatului lui Victor Ponta si demisia lui Cristian Popescu Piedone. Detalii amanuntite si declaratiile facute pe aceasta tema de politicienii in cauza aflam pe 9am.ro.

Si pentru ca Romania nu reuseste sa previna astfel de situatii, dar intotdeauna reactioneaza ca urmare a unui eveniment tragic, Wall-Street.ro propune un articol foarte interesant. Regasim aici nu doar o retrospectiva a evenimentelor nefericite care ne-au facut sa reactionam de-a lungul timpului, ci si cateva solutii si masuri numai bune de luat in calcul atunci cand decidem clubul in care dorim sa ne petrecem noaptea.

Intr-o perioada in care realizam cu totii ca destinul este foarte important, Garbo ne inspira sa aflam care sunt zodiile cu cel mai mare succes in dragoste in luna Noiembrie.

Se stie ca primii ani ai fiecaruia dintre noi sunt foarte importanti in viata noastra de adulti. Kudika ne sfatuieste sa renuntam la povara acestui sentiment printr-un exemplu numai bun de luat in calcul. Cum reuseste o doamna educatoare sa ii invete pe cei mici sa renunte la ura pentru semenii lor e o lectie de viata pentru noi toti.

Saptamana aceasta cel mai cautat catalog Retail.ro ne-a dus pe “Drumul catre confortul de acasa“, revista Praktiker lasandu-ne sa ne delectam si cu o serie de reduceri.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.