In mai bine de 10 ani de activitate, am creat peste 36.000 articole, adica in total peste 7 milioane cuvinte si peste 50.000 ore de continut.

Instinctul si piata ne spun ca ar trebuie sa ne laudam cu CPM-uri mici. Cu impresii si afisari. Sa vorbim despre milioanele de vizitatori pe care ii avem si despre cum au crescut site-urile din portofoliul nostru. Despre audienta cu “putere de cumparare” a carei atentie o detinem.

Insa de data asta am ales sa ne laudam cu altceva. Ceva ce noi credem ca lipseste cu desavarsire din piata si care ar putea sa aduca suflul nou mult dorit pentru industrie. Adica mai multa relevanta si mai putine “suplimente” artificiale.

Noi i-am spus divizia de Content Marketing. Pe romaneste, inseamna un grup de oameni talentati (si cu experienta acelor cifre mari pe care le-am mentionat la inceput) care stiu sa creeze continut atat pentru oameni, cat si pentru brand-uri. Asta e treaba lor. Sa gaseasca lucruri valoroase despre brandul X pe care oamenii vor sa le citeasca, nu doar sa impinga mesaje in fata.

E un serviciu nou, complementar celor oferite pana acum de noi si vine in ajutorul clientilor si agentiilor. Vrem sa punem oamenii care fac continutul pentru unele dintre cele mai mari site-uri din Romania la aceeasi masa cu cei care au nevoie de acest continut. Am lucrat impreuna cu oameni din industria de advertising tocmai pentru a gasi formula perfecta dintre productia de continut si distributia sa. Credem ca am gasit-o.

O sa optimizam serviciul in functie de feedback-ul clientilor. Nu spunem “pana cand o sa fie perfect”, pentru ca in ziua de azi trebuie sa fii naiv sa crezi ca asta se va intampla vreodata. Insa o sa o ne asiguram ca o sa fie mereu mai bun, mai relevant, mai eficient – momentam avem un start, un serviciu de content marketing pentru orice companie sau brand care are nevoia asta in strategia lor.

Abia asteptam sa-ti aratam ce putem sa facem. Daca tot ce am spus pana acum suna macar interesant, da-ne un semn si hai sa vedem cum arata content-ul facut pe bune.

PS: content-ul e rege, da?

 

 

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.