Internet Corp, publisherul site-urilor Wall-Street.ro, Kudika.ro, Garbo.ro, start-up.ro, 9AM.ro, dar si regie de vanzari pentru mai mult de 25 de site-uri importante din Romania, isi mareste portofoliul cu  unul dintre cele mai cunoscute branduri din zona social-politica si nu numai: Starea natiei (cu Dragos Patraru).

In legatura cu toate astea, echipa Starea natiei a declarat urmatoarele:

„Nu stim exact de ce – probabil ca parintii iresponsabili s-au uitat la Starea natiei, la televizor, de fata cu copiii -, dar publicul nostru tanar este din ce in ce mai numeros. Dupa ce ne-am facut niste analize serioase, care au iesit suspect de bine la publicul tanar, activ in societate, dornic de infotainment, noi, cei de la Starea natiei, am decis sa fim mult mai prezenti acolo unde se afla acest public. Ca sa nu lasam, domnule, tineretul tarii de izbeliste! Sa-l informam si sa-l educam folosind umorul.

Asa ca ne-am numarat, ne-am organizat si am pus pe taraba urmatoarele: site-ul stareanatiei.ro, unde oamenii petrec ceva timp de calitate, aplicatia Starea natiei, folosita zilnic de peste 11.000 de utilizatori, canalul nostru de youtube, care a ajuns la 70.000 de abonati, pagina noastra de Facebook, urmarita de peste 325.000 de fani, contul nostru de Instagram, care numara peste 17.000 de urmaritori, blogul patraru.ro, podcasturile Vocea natiei si Si de restul caramele, dar si Scoala natiei, proiectul nostru educational care prinde contur si revista Starea natiei, al carei prim numar s-a bucurat de aprecierea publicului. In afara de emisiunea Starea natiei, producem continut exclusiv pentru fiecare dintre aceste platforme (de exemplu Starea natiei pentru Diaspora, o emisiune saptamanala adresata exclusiv romanilor din afara tarii) si avem in lucru mai multe emisiuni noi, reportaje, interviuri.

Si pentru ca toate astea aveau nevoie sa fie vandute i-am ales pe cei de la Internet Corp. Despre care circula tot felul de vorbe frumoase in piata. Vorbe care speram sa se vada cat mai curand si in buzunarele noastre. Deci, daca nu stiti cum sa faceti ca sa va promovati cu niste oameni neseriosi ca noi, de acum stiti pe cine sa sunati. Noi lucram (mai) linistiti, Internet Corp vinde pentru noi. Astfel incat noi sa putem sanctiona in continuare derapajele, indiferent de zona din care provin ele.”

Sa fie cu succes si voie buna, asa cum ne-am obisnuit! 🙂

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.