După 13 ediții de ecomTEAM, unul dintre cele mai mari evenimente dedicate comerțului online din regiune, wall-street.ro vine în 2024 cu o ediție specială, dedicată verticalei de Fashion. Antreprenori din zona de Fashion, curieri, consultanți și experți în digital marketing urcă pe scena evenimentului ecomTEAM Fashion, organizat pe 28 martie 2024, în București, la Apollo 111.

Verticala de Fashion s-a menținut în utlimii ani pe podiumul categoriilor care contribuie cel mai mult la creșterea industriei de e-commerce la nivel local. Potențialul pieței este confirmat și de continua intrare pe piața locală a jucătorilor internaționali de renume.

ecomTEAM Fashion este evenimentul care își propune să traseze stadiul concret al industriei de Fashion din România, dar și care vor fi cele mai importante trenduri ce vor marca evoluția verticalei în 2024.

Raluca Radu, Country Manager Answear.ro, Robert Berza, CEO Fashion Days, Adina Buzatu, CEO & Founder Trends by Adina Buzatu și Corina Cimpoca, founder MKOR Consulting sunt printre primii speakeri confirmați în cadrul evenimentului. Te poți înscrie gratuit AICI pentru a fi alături de noi la ecomTEAM Fashion pe 28 martie, la Apollo 111.

ecomTEAM Fashion 2024: temele momentului în Fashion, dezbătute pe 28 martie la Apollo 111

Evenimentul ecomTEAM Fashion, organizat pe 28 martie la Apollo 111, este gândit să ofere ultimele trenduri în materie de business în Fashion, inspirație pentru antreprenorii la început de drum, dar și care sunt planurile de dezvoltare a unora dintre cei mai importanți jucători la nivel local.

Ne uităm cu atenție la comportamentul consumatorilor de Fashion, care va fi analizat prin intermediul unui studiu realizat de către MKOR Consulting și prezentat pe scena evenimentului de către Corina Cimpoca. Plecând de la aceste cifre aducem în discuție importanța pe care o are modul în care este construită platforma de comerț online, care sunt funcționalitățile care fac diferența și transformă experiența clientului într-una fără fricțiuni, dar și care sunt metodele de plată cele mai populare.

În topul temelor abordate nu putea lipsi zona de logistică. Reprezentanți ale celor mai importante companii de curierat ne vor arăta trendurile în materie de livrare, atât la nivel local, cât și internațional, dar și recomandările pe care le au pentru jucătorii din industrie.

La categoria „inspirație în business”, pe scena evenimentului vom avea discuții one-to-one cu unele dintre cele mai cunoscute nume din industrie, dar și paneluri cu antreprenori locali care contribuie la dezvoltarea pieței de e-commerce Fashion.

Te poți înscrie gratuit AICI pentru a veni alături de noi pe 28 martie 2024 la ecomTEAM Fashion, organizat la Apollo 111 în București.

Event Partner: Answear.ro.