Alegerea scolii potrivite este o provocare pentru orice parinte, insa nu si cand ai acces la educatieprivata.ro, prima platforma online unde regasim toate institutiile de invatamant privat importante din Romania, de la crese pana la universitati. 

Astfel, ne bucuram sa anuntam ca incepand de astazi, 20 aprilie, regia de vanzari InternetCorp va acoperi o nisa importanta prin intermediul acestui proiect. Aici gasim toate informatiile relevante despre educatie privata: incepand cu cele mai noi stiri din domeniu si continuand cu lista de proximitate pentru unitatile scolare ( prescolar, primar, gimnazial, liceal ), prezentarea unor cursuri alternative de dezvoltare profesionala, a unor activitati extracurriculare interesante ( spectacole si evenimente, tabere si excursii, scoli de vara, activitati sportive ), exemple de bune practici, toate prezentate de o echipa de profesionisti. 

Nici cadrele didactice nu sunt neglijate aici, site-ul punandu-le la dispozitie o subsectiune intitulata Cariere, unde pot gasi multe joburi interesante. Publicul platformei este reprezentat de 22,5% barbati si 77,5% femei, interesati in special de domenii precum: Education – Primary&Secondary School, Food&Dining/ Cooking, Real Estate, Sports, Lifestyles&Hobbies, Travel, Arts&Entertainment. 30% din useri au varsta cuprinsa intre 35-44 de ani; 25% intre 25 si 34 de ani si 20% intre 45-54 de ani. 

In social media site-ul beneficiaza de o comunitate de 16.325 Followers / Facebook. Cat priveste modalitatile de promovare, variantele sunt multiple: de la clasicul display, pana la advertoriale, articole realizate de redactie pe baza unui brief ( de tip text/video ), proiecte editoriale complexe cu o abordare de 360 de grade. 

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.