În seara de 6 septembrie 2023 organizăm Gala KUDIKA GOOD VIBE AWARDS la Palatul Noblesse, unde vom sărbători ideile, inițiativele și eforturile care lasă un impact pozitiv asupra comunității.

 

Premii pentru ideile care schimbă lumea din faptă bună în faptă bună

 

Vom onora acțiuni, oameni, branduri și companii care au excelat în eforturile lor de a construi un viitor mai curat, mai verde și mai sigur pentru societatea noastră. În mijlocul valului de știri negative, ne propunem să punem în lumină toate inițiativele care îmbunătățesc calitatea vieții și care ne aduc un plus de optimism cu privire la viitor.

”Kudika Good Vibe Awards s-a născut din dorința de a onora inițiativele brandurilor, ONG-urilor și oamenilor cu influență din online care au demonstrat de-a lungul timpului că schimbarea în bine pe care ne-o dorim toți la nivel colectiv pornește cu pași mici și constanți de la fiecare dintre noi. În egală măsură, Gala este oportunitatea perfectă de networking pentru partenerii și colaboratorii noștri”, spune Carmen Olteanu, redactor-șef Kudika.ro.

Printre premiile pe care le vom acorda se numără Most Inspiring Community Award, un premiu dedicat unei comunități online care ne inspiră și care s-a dedicat schimbărilor sociale precum strângerea de fonduri, reciclare sau suport emoțional.

De asemenea, un alt premiu la fel de important este Good Vibe Role Model Award, prin care vom sărbători și recunoaște meritele unei persoane care și-a folosit vocea pentru a sprijini cauzele importante și care a avut întotdeauna curajul să-și apere valorile.

Vom celebra și inițiativele sustenabile în modă, frumusețe și tehnologie (Green Fashion Award; Green Beauty Award; Green Innovation Award), dar și inițiativele care susțin protecția persoanelor aflate în poziții vulnerabile (Women for Women Award) sau femeile care au devenit o inspirație pentru adolescentele și tinerele cu visuri profesionale ambițioase (Women in Power Award). Lista completă a premiilor și mai multe detalii sunt disponibile aici.

Gala KUDIKA GOOD VIBE Awards va fi un moment de recunoștință pentru comunitatea, colaboratorii și partenerii care ne-au fost întotdeauna alături. Totodată va fi o seară plină de surprize și emoții frumoase care va da startul evenimentelor marca IC Events din această toamnă.

Petrecerea care va avea loc la Palatul Noblesse pe 6 septembrie de la ora 18.30.

Susținători Kudika Good Vibe Gala:  Doctor SkiN, reIMAGINE, Infinity for Home, Imod Flowers, Sweet Ela, Caii de la Letea, WatchShop, Nomasvello, Recharge Center, Heidi, La Strada, Food &Glory, Sabon, Clinica Masaya, Olga Barcari – expert hairstyling, Alin Gabor – medic stomatolog House of Beauty Clinic, De’Longhi, PhotoVideo360, Autonom, Apivita, Profructta.