După un an dificil, cu presiuni și provocări la toate nivelurile, wall-street.ro a făcut bilanțul și a ales acele companii din România care, în loc să rămână prinse în trecut, au învățat lecțiile unui prezent în continuă schimbare, iar acum construiesc viitorul. Pe acestea le vom premia cu ocazia Galei Wall-Street „Lessons Learned”.

Evenimentul va avea loc luni, 20 noiembrie, începând cu ora 17.00, iar festivitatea de premiere va fi transmisă LIVE pe platforma IC events și pe conturile wall-street.ro de pe rețelele sociale.

Începând din 2020, lumea a devenit tot mai imprevizibilă, fie că vorbim de planul personal sau de cel macroeconomic. Fiecare an pare că ne aduce noi lecții, dar numai de noi depinde dacă le învățăm și le utilizăm în profitul nostru – sau le ignorăm și suportăm apoi costurile.

Mediul de afaceri din România nu e deloc ferit de aceste riscuri; dimpotrivă, din multe puncte de vedere este în prima linie, iar fenomenele globale se văd mai acut în bugetul unei companii decât în cel al cetățeanului obișnuit. Învățarea sau, dimpotrivă, ignorarea lecțiilor prezentului, pot face diferența între succesul și eșecul în business mai mult decât oricând. Iar companiile de top sunt cele care pot da aici exemplul pentru întreaga piață.

Pentru că lecțiile zilei de azi, dar și cele ale zilei de mâine, modelează lumea afacerilor – și nu numai – Wall-Street premiază, pe data de 20 noiembrie, liderii de top și organizațiile care au integrat în business-ul lor aceste lecții, fără să coboare însă standardele.

Astfel, la Gala wall-street.ro „Lessons Learned”, redacția a ales companii din toate domeniile pentru a le recunoaște viziunea, etica, dar și strategia care au marcat peisajul de business autohton.

Te poți înscrie gratuit AICI pentru a profita și la viitoarele evenimente wall-street.ro de funcțiile inovatoare ale platformei IC Events în materie de live streaming și networking:
• poți urmări transmiterea în direct a evenimentului în zona de Livestream;
• poți vizita zona expo și standurile virtuale ale partenerilor;
• poți discuta sau adresa întrebări speakerilor în zona de chat public;
• poți schimba cărți de vizită virtuale pe care le vor primi pe email interlocutorii tai și poți discuta pe chat direct cu alți participanți în zona de networking.

Pe lângă decernarea premiilor, evenimentul va fi și o excelentă oportunitate de networking, la gală fiind așteptați peste 150 de invitați, manageri ai celor mai importante companii din mediul de business local, dar și antreprenori și inovatori. Te așteptăm să ne fii alături pe 20 noiembrie la acest eveniment dedicat lecțiilor învățate – și integrate în business – de companiile de top ale României.

Gala Wall-Street 2023“Lessons Learned” are ca parteneri Bursa de Valori București, Exim Banca Românească, Siemens Healthineers, CEZ România și Cortina126, iar ca sponsor – Neoclinique. Evenumentul este susținut de iMod Flowers, DeLonghi, Chocolissimo, PhotoVideo360.ro, SweetEla, La Strada și Rovere.