Portofoliul nostru numără peste 50 de site-uri și se mărește cu alte 5 publicații.

Începând de astăzi, portofoliul Internetcorp include și următoarele site-uri: observatorulph.ro, icars.ro, vacanta-ta.ro, recomandpe.ro și observatorulbv.ro

Grupul a fost creat în jurul ziarului online Observatorul Prahovean, cel mai accesat site de media din Prahova, care oferă cititorilor un conținut de tip ”info-quality”. Împreună cu social media conexe, în special Facebook și YouTube, în jurul ziarului a fost consolidată o puternică și influentă comunitate online.

observatorulph.ro a apărut în 2007 și are o medie de 3.000.000 afișări în fiecare lună și aprox. 700.000 unici. Este membru în Biroul Roman de Audit Transmedia, iar începând cu 2022 oferă posibilitatea de a livra campanii targetate pe audiențe specifice, prin intermediul tehnologiei de tip DMP.

Ca urmare a faptului că segmente semnificative ale cititorilor Observatorului Prahovean sunt interesate și de știri de nișă, anul trecut editorul a luat decizia de a le oferi acestora posibilitatea de se informa de pe platforme dedicate.

  • icars.ro – pentru pasionații de toate tipurile de motoare;
  • vacanta-ta.ro – pentru cei care caută destinații de timp liber;
  • recomandpe.ro – pentru oameni, companii sau organizații care merită respectul comunității;
  • observatorulbv.ro – știri generale din județul Brașov.

Grupul are o echipă formată din 24 de oameni (reporteri, redactori, editori video și graficieni) și pe lângă advertoriale, content marketing și display, dispune și studioul propriu unde realizează diferite emisiuni video (LIVE, Sănătate fără frontiere, Acasă, în Prahova) și podcasturi (Generația lui John). Le puteți găsi aici pe toate: https://www.observatorulph.ro/emisiuni-live

Cel mai activ segment rămâne cel de 25-44 ani, 93% din utilizatori accesând de pe mobil, iar 87% din Romania. Prezența feminină pe site este în proporție de 48% și 52% cea masculină.

Cu un public lunar însumând aproximativ 5.000.000 de afișări de pagină și peste 30.000.000 de afișări publicitare lunar, Grupul Observatorul Prahovean este principala platformă media din județul Prahova.

Bun venit în portofoliul regiei de vânzări InternetCorp, Grupul Observatorul Prahovean!

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.