Fără frică – OFERTE până la final de an

În prag de sărbători, Internetcorp vine cu o veste care va încânta toți partenerii săi. Compania noastră este mândră să anunțe lansarea propriului Black Friday, care va continua până la finalul anului. Astfel, nu mai trebuie să vă faceți griji că serverele vor fi blocate sau că veți rata reducerile, ofertele și pachetele noastre speciale.

Ce înseamnă Black Friday la Internetcorp în 2023?

În acest Black Friday extins, oferim partenerilor noștri suport suplimentar în promovarea serviciilor și a clienților lor. Oferim un bonus pentru fiecare achiziție efectuată, ceea ce înseamnă că puteți economisi mai mult și vă puteți bucura de avantajele noastre speciale pe tot parcursul lunilor noiembrie și decembrie.

Cum puteți beneficia de ofertele noastre?

Pentru a profita de aceste oferte exclusive, trebuie doar să menționați dorința de a activa oferta “IC Black Friday” în comunicarea cu echipa noastră. Comenzile trebuie să fie facturate în perioada noiembrie-decembrie, însă bonusurile pot fi activate până la sfârșitul lunii ianuarie. Extindem deadline-ul de publicare pentru a vă oferi un avantaj suplimentar în calitate de parteneri Internetcorp. Pentru detalii suplimentare despre pachetele și serviciile noastre, nu ezitați să ne contactați.

Alăturați-vă nouă și experimentați un Black Friday fără precedent. Cu Internetcorp, sărbătorile de iarnă sunt mai strălucitoare ca niciodată!

Pentru mai multe informații și pentru a vă alătura programului nostru Black Friday, accesați website-ul nostru sau contactați-ne la adresa de e-mail sales@internetcorp.ro