Suntem mandri sa anuntam ca site-ul Kudika.ro a primit titlul Best Women Website in cadrul galei Digital Divas.

Vineri, 21 iunie, s-a desfasurat a doua editie a conferintei  Digital Divas. Evenimentul este dedicat frumusetii si modei feminine, promovate online. Oana Pellea, Andreea Esca si Cornel Ilie sunt doar o parte dintre speakerii chemati sa impartaseasca din experienta lor celor prezenti.

Invitatul de onoare al evenimentului a fost nimeni altul decat celebrul FaceHunter Yvan Rodic.

In cadrul galei, juriul format din oameni de specialitate din diverse domenii a premiat cele mai bune site-uri si bloguri care au ca tema moda si frumusetea.

Kudika.ro si-a adjudecat premiul pentru cel mai bun site pentru femei, depasind in clasament site-uri celebre ca andreearaicu.ro si fashionandbeauty.ro.

Lansata in aprilie 2005, Kudika.ro a urcat rapid in topul preferintelor cititoarelor, devenind una dintre cele mai citite reviste online de lifestyle feminin.

Femeia Kudika este o tanara independenta, dornica de afirmare personala, dar focusata pe ascensiunea profesionala, curioasa sa afle cele mai in voga tendinte si noutati din moda si frumusete, nutritie si psihologie.

Sub ÔÇ×umbrelaÔÇŁ Kudika sunt reunite atat o serie de sectiuni grupate in functie de preocuparile principale ale citioarelor, cat si o serie de suplimente adresate unor grupuri tinta nisate.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.