Suntem mandri sa anuntam ca site-ul Kudika.ro a primit titlul Best Women Website in cadrul galei Digital Divas.

Vineri, 21 iunie, s-a desfasurat a doua editie a conferintei  Digital Divas. Evenimentul este dedicat frumusetii si modei feminine, promovate online. Oana Pellea, Andreea Esca si Cornel Ilie sunt doar o parte dintre speakerii chemati sa impartaseasca din experienta lor celor prezenti.

Invitatul de onoare al evenimentului a fost nimeni altul decat celebrul FaceHunter Yvan Rodic.

In cadrul galei, juriul format din oameni de specialitate din diverse domenii a premiat cele mai bune site-uri si bloguri care au ca tema moda si frumusetea.

Kudika.ro si-a adjudecat premiul pentru cel mai bun site pentru femei, depasind in clasament site-uri celebre ca andreearaicu.ro si fashionandbeauty.ro.

Lansata in aprilie 2005, Kudika.ro a urcat rapid in topul preferintelor cititoarelor, devenind una dintre cele mai citite reviste online de lifestyle feminin.

Femeia Kudika este o tanara independenta, dornica de afirmare personala, dar focusata pe ascensiunea profesionala, curioasa sa afle cele mai in voga tendinte si noutati din moda si frumusete, nutritie si psihologie.

Sub „umbrela” Kudika sunt reunite atat o serie de sectiuni grupate in functie de preocuparile principale ale citioarelor, cat si o serie de suplimente adresate unor grupuri tinta nisate.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.