InternetCorp, publisherul site-urilor Wall-Street.ro, Kudika.ro, Garbo.ro, start-up.ro și 9AM.ro, dar și regie de vânzări pentru peste 30 site-uri din România, își mărește portofoliul cu site-ul culinar lauralaurentiu.ro.

În spatele publicației de cooking se află pasiunea Laurei, îndrăgostită iremediabil de artă gastronomiei, transformată apoi în meserie cu acte în regulă și diplomă de bucătar. Site-ul a fost deschis în 2009 , iar în ultimii 12 ani publicația a ajuns în topul segmentului culinary din Romania. Astfel, lauralaurentiu.ro însumează 3.200.000 afisari pe lună si 1.100.000 unici. Mai mult de atât, publicația a construit în jurul său o comunitate impresionantă formată din bucătari amatori, pasionați de gătit sau oameni curioși să descopere noi rețete.

Astăzi lauralaurentiu.ro numără peste 500k followers pe Facebook, mai bine de 170k de abonați la canalul de YouTube și aproximativ 30k folllowers pe Instagram.

Site-ul culinar este cea mai bună sursă de informație în ceea ce privește rețete de comfort food, de mâncare bună de savurat pe îndelete, alături de toată familia. În același timp, aici cititorii găsesc rețete rapide de mâncare preparată pe fugă, savuroasă și care nu necesită transformarea bucătăriei într-un laborator de experimente. Mai mult de atât, pe lauralaurentiu.ro sunt disponibile inclusiv rețete pentru ovo-lacto-vegetarieni, precum și pentru vegani.

Intrarea publicației culinare în portofoliul publisherului reprezintă un canal în plus de expunere prin metode clasice, precum și prin proiecte speciale implementate pentru clienții, partenerii și agențiile cu care colaborează InternetCorp.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.