De astăzi, site-ul LIFE.ro intră în regia de vânzări InternetCorp. Într-o lume care se află mereu în mișcare, LIFE.ro îți oferă un loc în care să te bucuri de lucrurile, și mai ales, de oamenii care contează cu adevărat.

Echipa LIFE.ro descoperă zilnic oameni obișnuiți ale căror întâmplări ne determină să visăm mai mult, să muncim și să explorăm mai mult posibilitățile din jurul nostru.

LIFE.ro e locul unde găsim oameni frumoși care să ne inspire, locul unde se vorbește despre succes adevărat, nu contrafăcut, unde se dezbat probleme de viață împreună cu specialiști renumiți. 
LIFE.ro spune povești de viață din toate domeniile – de la business la artă, de la fashion la tehnologie, de la sport, auto la medicină sau inovație. 

Există 4 cuvinte care descriu perfect tot ceea ce înseamnă și ce vrea sa transmită site-ul LIFE.ro către cititorii săi: CURAJ, DEVOTAMENT, ÎNCREDERE și INSPIRAȚIE.

Articolele LIFE.ro sunt povești care te curprind și pe care le citești cu nesaț. Cu un timp mediu petrecut pe site de 03:46, pe LIFE.ro se găsesc multe articole cu un timp mediu petrecut pe pagină de peste 9 minute:  <<Cum s-a trăit la filmări povestea ultrareligioasă din „Unorthodox”? Ce a șocat-o pe Mihaela Sîrbu la comunitatea hasidică? Și de ce a ajuns actrița să joace în producția Netflix>>  sau <<Povestea medicului român voluntar în zona de război din Irak>> .

Cu o comunitate frumos închegată de aproximativ 60.000 următoritori pe Facebook, cu aproximativ 1.000.000 unici/lună și 1.500.000 afișări/lună, LIFE.ro devine spațiul care te inspiră astăzi pentru un mâine mai bun. 
Ne bucurăm să pornim împreună în această poveste! 

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.