Odată cu venirea toamnei, avem plăcerea și mândria să anunțăm lansarea oficială a unui nou produs editorial realizat de echipa de content & publishing Internet Corp, consolidând portofoliul nostru la un număr de 60 de titluri din diverse nișe de activitate.

Gândit ca o evoluție naturală și fresh a vechiului portal de știri 9am.ro, lansat încă din anul 2004, noul website 9news.ro, activ din primăvara acestui an, prezintă structurat, aerisit și într-o manieră modernă știrile locale și internaționale, dar și evenimentele de ultima oră din sferele social, economic-business, politic, sport, educație, sănătate, media&tech sau showbiz, timp liber sau meteo.

 

Conținutul este diversificat și prin realizarea de articole speciale și recomandări tematice cu sezonalitate sau în context actual, de sărbători, anotimpuri, vacanțe sau întâmplări de tip breaking news, dar și prin materiale de tip concept, un bun exemplu fiind “Stele apuse”, un proiect recurent despre personalități de elită din viața culturală, muzicală și socială a țării noastre: Ioan Luchian Mihalea, Henri Coandă, Doina și Ion Aldea-Teodorovici. De menționat este și video horoscopul de pe canalul de YouTube 9news, ce generează automat (Shorts) content pentru fiecare zodie în parte.

 

Cifrele înregistrate de noul website sunt într-un îmbucurător trend ascendent, mai ales în ultima perioadă, cu 165% mai multe afișări de pagină, de la 65,000 în luna iulie până la 173,000 în august, respectiv +110% clienți unici, de la 33,000 în iulie, la 70,000 în august.

 

Formatele digitale de promovare și asociere sunt aceleași Run-On-Network, unitare sau integrate, de la standard display, premium ads, advertoriale și articole redactionale până la proiecte speciale și secțiuni dedicate, conținut video, social media și interviuri sponsorizate.

Echipa noastră de Sales va așteaptă pentru întrebări, completări sau alte informații, precum și cu brief-uri, bugete și cereri personalizate.

 

Pentru publicul larg am pregătit și un concurs pentru a răsplăti abonarea la newsletter, prin care participanții pot câștiga unul dintre cele 3 vouchere lunare de 250 de lei oferite de WatchShop.ro!

Pentru a intra în concurs, participanții trebuie să se aboneze la newsletter-ul  și să confirme adresa de mail pe link-ul de abonare.