CashOUT_homepage2

CashOUT are de astazi un nou aspect, special gandit pentru iubitorii de cumparaturi online.


Care sunt schimbarile?

  • Cele mai bune oferte din magazinele partenere sunt prezente acum intr-un format mult mai vizual
  • Acces rapid catre sumarul de contul, de pe orice pagina din CashOUT (sus in coltul din dreapta) si un format distinctiv pentru toate cashback-urile inregistrate (in pagina contului tau)
  • Sectiunea de Intrebari frecvente a concentrat toate informatiile de care ai nevoie pentru a sti cum functioneaza CashOUT
  • Meniul il vei regasi intr-o formula noua, axat pe interesele tale de cumparare: moda, carti, electronice, cosmetice, etc.
  • Produsele recomandate sunt cea mai mare noutate, astfel ca in fiecare categorie vei gasi produse recomandate de la magazinele partenere. In plus, pentru fiecare produs apare suma cashback-ului de care beneficiezi la achizitionarea prin CashOUT
CashOUT este site-ul care iti ofera bani inapoi la cumparaturile online. Tot ce trebuie sa faci este sa te inregistrezi, iar pentru fiecare comanda plasata in magazinele partenere vei primi bani inapoi sub forma de cashback. Cumparaturile online le faci la fel ca si pana acum, fara sa platesti costuri suplimentare. De asemenea, poti opta pentru orice metoda de plata disponibila in magazin, astfel ca vei inregistra cashback chiar si pentru comenzile platite ramburs.


Te-am convins? Intra sa vezi toate noutatile si incepe cumparaturile prin CashOUT!

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.