Noul design Garbo.ro este in acord cu noua identitate a brandului: “ghid pentru o viata implinita”. Schimbarile editoriale au inceput sa aiba loc in urma cu 1-2 ani si se simtea nevoia unei noi identitati vizuale pentru a comunica ideea de echilibru, implinire si viata fericita.

Site-ul a suferit transformari nu doar la nivel de look & feel, de aspect in general, ci si la nivel de functionalitate si foarte important la nivel de compatibilitate cu alte device-uri decat cele clasice. Tendinta tot mai evidenta spre folosirea gadget-urilor mobile in accesarea informatiilor zilnice, inclusiv in randul cititoarelor noastre, a facut necesara o imbunatatire in acest sens. Noul Garbo este acum complet fluid, fiind adaptabil oricarei rezolutii, experienta accesarii lui nemaifiind compromisa in vreun fel fie ca folosim desktop, laptop, tableta sau telefon mobil.

In ceea ce priveste aspectul, noul Garbo este mai luminos, cu o cromatica mult mai vibranta data de contrastul puternic alb-verde, totul fiind menit sa insufle optimism si armonie cititorului. Design-ul urmeaza linii simple, minimaliste chiar, elementele esentiale fiind fie scoase in evidenta prin usoare accente de culoare sau prin sugestii subtile. Am evitat tot ceea ce ar fi putut genera un impact vizual violent si am optat pentru redarea informatiei intr-un mod cat mai ‘aerisit’, cat mai putin aglomerat.

Ce parere aveti de noul Garbo.ro?

 

 

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.