Noul tau ghid de shopping

Postat de Dragos Ganaite la 08 Oct 2012

Envy.ro s-a imbunatatit. S-a socializat. E mai prietenos si mai comunicativ:)

Adaptat si aliniat cu directiile sociale de shopping online, Envy revine cu finisari de look si functionalitate, functii sociale de shopping, liste de produse favorite si evident comunitatea shopaholicilor.

Cum aprecierea si evaluarea sunt fundamentale in shopping, fiecare categorie prezenta pe Envy contine acum ranguri si voturi care prezinta opinii legate de branduri, magazine sau categorii de produse. Asta inseamna ca de acum incolo va fi mult mai simplu sa faci shopping fix pe gustul tau, cu putin ajutor – feedback-urile (stim cu totii) sunt intotdeauna binevenite. Spre exemplu, stim acum ca fustele sunt cele mai cautate si ca in brandul Nichi a fost votat ca fiind cel mai fain.

Nu am terminat inca 🙂 – Envy aduce noi imbunatatiri si optimizari in relationarea produselor plus un motor de cautare intern performant pentru a gasi cat mai repede produsele si tinutele dorite.

Revenim cu update-uri 😉 Pana atunci, spor la cumparaturi…

Cuvinte cheie , ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. Envy Fashion Blog » Blog Archive » Noul tau ghid de shopping, Noul ENVY - 08 Oct 2012

    […] via blogul http://www.internetcorp.ro: […]

  2. Ienvi | GanaiteD - 08 Oct 2012

    […] Ienvi October 8th, 2012 · ganaited · Devel No comments – Tags: Envy.ro, InternetCorp, Online, PHP, programator jegos Envy.ro s-a îmbunătățit. S-a socializat. E mai prietenos și mai comunicativ  Detalii → […]

Adauga un comentariu


Campurile marcate cu * sunt obligatorii.