Suntem onorati sa anuntam ca unul dintre proiectele noastre favorite se alatura portofoliului Internet Corp in regia de vanzare a spatiilor de publicitate.

Recorder.ro este un proiect detinut exclusiv de jurnalisti, creat de ziaristi impreuna cu publicul lor. Lansat in urma cu doar 6 luni, proiectul a ajuns rapid la aproape 100.000 de followers pe Facebook. Nu e cea mai mare comunitate stransa in jurul unei produs jurnalistic in Romania. Dar e, cu certitudine, de departe, cea mai angajata comunitate. Rata de engagement Facebook este mai mare decat orice institutie media din Romania conform raportului CrowdTangle pentru luna decembrie 2017.

Cu articole de depasesc chiar si 150.000 vizualizari, subiecte care s-au viralizat extraordinar tocmai prin consistenta lor sau reportaje video cu peste 1.4 milioane de vizualizari pe Facebook, Recorder a devenit rapid o voce puternica si respectata in peisajul media autohton.

Recorder n-a fost gandit ca o joaca intre prieteni, ci ca o incercare de a crea o institutie de presa. In ultimele sase luni am facut multi pasi inainte, dar stim ca e abia inceputul drumului. Inca imprumutam camere video de la prieteni atunci cand mai mult de trei jurnalisti din redactie pleaca simultan pe teren. Inca mergem cu masinile personale in deplasari. Inca amestecam munca de jurnalisti cu sarcini de secretara, contabil sau specialist in comunicare. Inca mai sunt subiecte pe care nu avem resurse sa le acoperim. Inca mai avem pe lista jurnalisti buni pe care vrem sa îi aducem alaturi de noi.

Citeste intreg raportul Recorder la sase luni de la lansare.

Recorder.ro in cifre (luna decembrie)

  • 550.000 de unici
  • 750.000 de sesiuni
  • 935.000 de afisari
  • 97.000 followers Facebook
  • 11.000 abonati Youtube

 

 

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.