Evenimentul de referinta, retailArena a ajuns la cea de-a cincea editie. Peisajul complet al retailului autohton va fi analizat de specialisti internationali si locali din industrie care vor pune fata in fata retailul modern cu cel traditional pentru un schimb win-win de strategii. Ca in fiecare an, vor fi cateva studii exclusive pe subiecte de actualitate din piata de retail, realizate de companii de top din domeniu precum Euromonitor, Ipsos Research sau iSense Solutions.

rA-avatar-fb&g+

 

Vor fi doua zile  de conferinta, workshop-uri, zona expo si networking aplicat. De asemenea, retailArena va reuni pe scena marile lanturi de retail din Romania, dezvoltatori si proprietari de spatii comerciale, producatori, comercianti independenti, distribuitori, specialisti in retail (packaging, logistica, marketing, SEO, Social Media), antreprenori interesati de oportunitatea comertului online, furnizori de servicii.

ws-articol-retail-2

Profita acum de oferta early bird, prin care beneficiezi de reducere de 30% pentru intreg evenimentul din 25 si 26 octombrie, de la Hotel Sheraton si hai sa iei parte la un eveniment de referinta pentru industria de retail.

 

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.