Internet Corp, publisherul site-urilor Wall-Street.ro, Kudika.ro, Garbo.ro, start-up.ro, 9AM.ro, dar și regie de vânzări pentru mai mult de 25 de site-uri importante din România, își mărește portofoliul începând cu data de 1 iunie, cu unul dintre cele mai cunoscute site-uri din zona medicală, SfatulMedicului.ro.

Început ca un proiect editorial în urmă cu 15 ani,  în colaborare cu un colectiv de medici de la Institutul Clinic Fundeni, SfatulMedicului.ro s-a transformat într-un etalon in cadrul publicațiilor medicale din România, având alături o echipa complexă de medici colaboratori ce au ca arie de expertiză întreaga gamă de specialităti medicale.

Site-ul SfatulMedicului.ro oferă informații medicale de calitate, ușor de înteles și asimilat indiferent de istoricul educațional al vizitatorului. Platforma este optimizată permanent pentru ca vizitatorii să aibă parte de informații complete despre simptome și afecțiuni pentru a putea găsi de fiecare dată răspuns la întrebările de natură medicală pe care le au.

Alături de o comunitate numeroasă, de aproximativ 3.000.000 vizitatori unici/lună, 9.000.000 afișări/lună și 162.000 fani pe pagina de Facebook, SfatulMedicului.ro iese în evidență prin conținutul editorial de calitate, prin proiectele speciale, prin parteneriate continue cu clinici medicale de renume precum și printr-o comunitate animată de medici și pacienți.

Așa cum deja v-am obișnuit, Internet Corp își dezvoltă periodic portofoliul de site-uri din regia de vânzări, în încercarea de a oferi partenerilor, agențiilor și clienților alternative de content și expunere digitală, iar SfatulMedicului.ro completează perfect portofoliul existent.
Ne bucurăm să vă avem alături!

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.