Suntem încântați să împărtășim vestea extraordinară! 4 dintre proiectele noastre din cadrul start-up.ro au fost nominalizate la prestigioasele Comma – Communication Awards. Această oportunitate arată eforturile continue ale echipei, de a aduce în prim-plan subiecte inovatoare și diverse, reprezentând bogăția din spatele numelui simplu, dar profund, start-up.ro.

1. Campanii de comunicare inovatoare – “Cum vorbim despre liniște”

Proiectul video podcast, “Cum vorbim despre liniște” , explorează teme precum regăsirea liniștii, sănătatea mentală și organizarea personală. O colaborare între start-up.ro, DiFine PR și NN, acest proiect aduce în prim-plan specialiști și antreprenori pentru a oferi perspective unice.

2. Cea mai bună strategie de conținut – NOHACK

Proiectul NOHACK, la al 5-lea an pe start-up.ro, se axează pe educarea despre securitatea cibernetică într-un mod captivant și informativ. O colaborare între start-up.ro și Bitdefender, NOHACK arată că învățarea despre securitate poate fi și distractivă.

3. Cea mai bună campanie de comunicare B2B – Startup Leaders

Startup Leaders este un proiectul dedicat traducerii universului startup-urilor într-un limbaj accesibil. Cu sprijinul Google România, aduce în prim-plan termeni precum “proptech,” “retailtech” și “influencertech” printr-un mix de conținut video, grafic și scris.

4. Cea mai bună strategie de conținut – “Femeile strigă BINGO”

Sub forma unui carton interactiv de bingo, proiectul “Femeile strigă BINGO” prezintă 24 de povești inspiraționale ale femeilor care schimbă domenii. O colaborare cu ING România, care pune accent pe contribuția femeilor în diverse sectoare.

 

Suntem mândri de aceste nominalizări, de diversitățile tematice promovate prin aceste proiecte! Mulțumim pentru susținere și vă rugăm să ne țineți pumnii pe 19 martie, la gala de premiere.