Vrei sa inveti cum sa pornesti in afaceri de la profesionisti, intr-o atmosfera relaxata de tabara? start-up.ro lanseaza prima editie a Startup Your Life.

Startup Your Life este prima editie a taberei antreprenoriale a start-up.ro. Cu aceasta ocazie, invitam 25 de persoane care vor sa aiba propria afacere sau sa invete secretele promovarii si administrarii unei afaceri mai bine intr-un training intensiv de trei zile. Daca esti interesat de vesti, te poti inscrie pe site-ul evenimentului.

startup-594090_960_720

Participantii vor fi asteptati de mentori cu experienta in domeniul antreprenorial care ii vor trece prin etapele de baza ale crearii unei companii: cum deschizi o firma si la ce sa ai grija, ce unelte sa folosesti pentru a administra compania, cum sa te promovezi in mediul online, cum sa te prezinti pe tine si afacerea ta. Tabara de antreprenoriat va avea o zi teoretica, dar si o zi in care cunostintele vor fi aplicate in workshop-uri.

Pe langa toate acestea, atmosfera va fi una relaxanta, reprezentand o oportunitate excelenta de networking, permitandu-ti sa afli de la specialisti si antreprenori cu experienta cum au crescut afacerea si sfaturi personalizate pentru ideile tale de business.

Tabara va fi organizata intre 22 si 24 iunie, in apropiere de Bucuresti. Locul evenimentului va fi anuntat in curand, odata cu toate detaliile si conditiile de participare. Evenimentul va fi impartit pe trei zile: o zi introductiva in lumea afacerilor, una teoretica si una in care participantii vor aplica practic cunostintele din tabara, inclusiv in cadrul unei sesiuni de prezentare a ideilor de afaceri, la finalul careia se vor oferi si premii.

Te poti inscrie GRATUIT la acest link pentru a afla primul informatiile despre Startup Your Life.

Ce inveti in Startup Your Life?

In Startup Your Life vrem sa ajutam la crearea primului tau business sau la dezvoltarea afacerii actuale. Vei invata, de la profesionisti din industrie, cum sa lansezi o afacere, la ce trebuie sa fii atent si ce lucruri legale sa iei in considerare.

Pentru ca orice afacere inceputa astazi trebuie sa aiba si o reprezentanta online, in tabara vei invata cum sa promovezi ieftin un business, prin Facebook, Google sau online marketing. In plus, vom aduce si specialisti in accesarea de fonduri, pentru a afla ce trebuie sa stii atunci cand aplici. De asemenea, afli cum sa te prezinti in fata unui posibil investitor sau partener de afaceri.

La Startup Your Life vor participa si antreprenori cunoscuti, care vor povesti cum au trecut peste cele mai mari probleme si iti vor spune de ce capcane sa te feresti daca vrei sa renunti la jobul actual si sa fii antreprenor. Ultima zi va fi dedicata sesiunilor practice: speed dating in care obtii consultanta rapida cu trainerii participanti, inveti sa aplici practic o campanie de Facebook Ads si, la final, pitching cu premii.

Pe langa toate astea, iti mai promitem petreceri si activitati distractive.

 

Vlad Andriescu

Redactor-Șef start-up.ro

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.