După feedback-ul pozitiv primit pentru ediția de vară a taberei Startup Your Life, colegii de la start-up.ro se pregătesc pentru cea de-a doua ediție a taberei pentru începătorii în afaceri. Tabăra Startup Your Life – Autumn Edition va avea loc în luna octombrie.

fb-ads

Tabăra își propune ca la finalul ei, o serie de noi antreprenori să răsară și cum, de cele mai multe ori, atunci când ai o idee, te lovești de tot felul de întrebări la care nu ai mereu un răspuns, workshopurile sunt gândite tocmai ca răspuns la nevoile viitorilor antreprenori.

fb-quotes-tudorIacob

Timp de 3 zile cursanții împreună cu trainerii din tabără vor căuta soluții pentru ideile lor de afaceri. Workshopurile acoperă mare parte din provocările care apar la începutul oricărui business, plecând de la domeniul juridic – workshop în cadrul căreia vei afla ce tip de firmă i se potrivește business-ului tău, cum să treci prin hățișurile legale sau cum să angajezi și în ce condiții, trecem apoi la partea de promovare online, parte esențială din strategia de creștere, continuăm cu finisarea abilităților de a-ți prezenta afacerea, atunci când vei întâlni un posibil partener de afaceri sau finanțator, cum să îți finanțezi afacerea și pe final am lăsat puțină inspirație de la cei mai buni în business, căci toși avem nevoie de inspirație si motivație. Cu atât mai mult, cu cât vine din partea lui Dorin Boerescu, CEO 2Performant si Antonio Eram, CEO Netopia.

fb-quotes-gabrielaBejan

Participarea costă 299 euro și include cazarea pentru trei zile in camere duble, mesele pe toată durata taberei, consumația din pauza de cafea și nu numai, workshop-urile și materialele de studiu. Dacă te grăbești, ai toate șansele sa prinzi un loc la Early Bird, unde ai o reducere de 25% din prețul inițial.

Hurry up, avem doar 25 de locuri disponibile!

 

 

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.