Un proiect foarte fain, organizat de Wall-street.ro in colaborare cu Tiffin University. Cam asa l-as denumi.

Dar stiu ca asta nu va spune nimic. Tocmai de aceea postul meu nu va avea un singur rand(cel de sus). MBA Challenge este o competitie intre managerii care activeaza in cele mai importante industrii de business din Romania.

Concret, in competitie pot aplica manageri din 4 mari industrii de business. Patru dintre ei vor fi finalisti si unul singur castigator.

Fiecare luna, de acum si pana in aprilie 2013, va fi dedicata unui segment de business. Spre exemplu, luna noiembrie targeteaza managerii din IT&C. Nu am sa va spun ce industrii vor urma pentru ca vreau sa fiti cu sufletul la gura si cu mana pe tastatura, accesand MBA Challenge in fiecare luna:)

Daca vrei sa participi, trebuie(desigur) sa lucrezi in industria vizata in luna respectiva si sa ne trimiti pe adresa mbachallenge@wall-street.ro urmatoarele:

-CV(in limba romana si engleza);

-Scrisoare de intentie (in limba romana si engleza);

-Eseu pe tema ““Cum va arata industria/domeniul in care lucrez peste 10 ani” (eseul trebuie sa aiba aproximativ 4.000 de semne si trebuie redactat cu Times New Roman 12, spatiere 1.5, , iar sursele informatiilor vor fi citate. Juriul va urmari, printre altele, coerenta si originalitatea eseului. Eseul poate contine un studiu de caz sau o analiza descriptiva.);

-Copie dupa buletin.

In fiecare luna, juriul va alege un finalist(vor fi luate in considerare materialele trimite pe e-mail) iar in aprilie se va realiza jurizarea finala, care va desemna castigatorul.

Dar ce va castiga oare?:)

Afla aici 😉

B.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.