printscreentitirez

Incepand de astazi, un nou site se alatura portofoliului InternetCorp, fiind si primul nostru proiect pe zona de anunturi imobiliare.
Titirez.ro face parte dintr-o retea de 15 site-uri imobiliare si este unul din cele mai mari site-uri de vanzari, cumparari si inchirieri apartamente, case, terenuri si spatii.

In fiecare luna, aproape 250.000 de utilizatori unici acceseaza Titirez.ro si vizualizeaza 1.455.000 de pagini. Ei gasesc o baza de date activa de peste 23.000 anunturi rezidentiale in Bucuresti, 1.500 de anunturi cu pret redus, cele mai noi ansambluri rezidentiale de la dezvoltatori, 300 de anunturi noi adaugate zilnic si cautare pe harta in jurul locatiei utilizatorului.

Titirez.ro pune la dispozitia utilizatorilor si aplicatia de mobil pentru Android si IOs, care gazduieste toate anunturile imobiliare prezente si pe varianta desktop a portalului. Aplicatia Titirez.ro reprezinta cea mai facila cale catre toate anunturile imobiliare din Romania, actualizate zilnic, printr-o navigare usoara pe telefon sau tableta si o serie de functionalitati de top: cautare si filtrare customizata a anunturior in modul lista sau direct pe harta, selectie multipla, cautare pe zona sau in jurul locatiei curente, semnalizarea modificarilor de pret in minus sau in plus, acces la cautarile efectuate anterior, salvarea anunturilor favorite, contact direct cu cel care a publicat anuntul, alerte si notificari customizabile.

Obiectivul site-ul Titirez.ro este promovarea conţinutului de calitate publicat de agentii imobiliari si de proprietarii de imobile. oferindu-le informatii complete pentru ca utilizatorii site-ului sa poata lua o decizie corecta si bine informata, pentru a elimina toti pasii neplacuti, inutili, complicati pe care-i experimenteaza o mare parte din utilizatori atunci când interactioneaza cu domeniul imobiliar.

Welcome, Titirez.ro, suntem siguri ca o sa facem casa buna impreuna! 😉

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.