WALL-STREET.ro pregateste in aceasta toamna o suita de evenimente dedicate mediului de afaceri. Antreprenorii, cei care lucreaza in real-estate, IT&C, banking, FMCG toti au ceva de invatat in cadrul conferintelor.

1. Antreprenor, caut finantare – 25 septembrie, Hotelul Howard Johnson

Isi propune sa ofere raspunsuri celor mai mari probleme ale antreprenorilor. Temele de discutie sunt accesul la finantare prin platforme noi si inovatoare, comparatii intre credite bancare, venture capital, fonduri europene, business angels, crowdfunding, microfinantare. Este o conferinta obligatorie pentru noii antreprenori care cauta idei de dezvoltare si solutii pentru dificultatile care blocheaza ascensiunea.

2. Inovatia in IT&C – 8 octombrie, Hotelul Howard Johnson

Evenimentul propune o abordare noua asupra inovatiei tehnologice si aduce in discutie cele mai bune solutii prin care IMM-urile si antreprenorii pot inova in acest domeniu. Subiectul central al evenimentului de anul acesta va fi „Transformarea afaceriii tale in contextul celor mai relevante tendinte din tehnologie: accesorii inteligente, cloud, big data, mobile, interconectare”.

Ce teme vor mai fi dezbatute? Rolul directorilor IT in economia digitala; accesul firmelor mici si mijlocii la tot ce inseamna „Big Software”; cat de importanta este inovatia pentru antreprenorii din IT&C in contextul unei noi economii, in conditiile in care valorile economice sunt modificate; cum iti poti optimiza afacerea prin intermediul tehnologiei, segmentare si educatie despre Cloud Computing.

3. Banking 2.0 – 28 octombrie, Hotelul Howard Johnson

Ajunsa deja la cea de-a treia editie, conferinta Banking 2.0 va pune si in acest an fata in fata bancile, furnizorii de solutii IT pentru sectorul bancar si consumatorii de produse bancare inovatoare. Tema principala a Banking 2.0 2014 este “Ce asteapta consumatorii si mediul de business de la banci?”

Ca subiecte secundare, Banking 2.0 isi propune sa afle cum se apropie bancile de mediul corporate cand vine vorba de implementarea de solutii financiare, care sunt asteptarile mediului de business de la mediul bancar in privinta strategiilor inovatoare care vor ajuta la cresterea reala a business-ului si la ce aplicatii inteligente lucreaza bancile alaturi de dezvoltatorii de solutii IT.

10471393_276738619195552_2538464806936883955_n

4. retailArena – Innovation in retail – 4-6 noiembrie, Hotelul Howard Johnson

retailArena, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate comertului traditional si online din acest an, se va desfasura in trei zile distincte, reunite in jurul unei idei centrale: amprenta digitalului in magazin, produs si extindere.

In prima zi, 4 noiembrie, este dedicata felului in care retailerii si proprietarii de spatii comerciale regandesc expansiunea. Specialisti in retail, imobiliare sau comunicare vor dezbate tendintele si prezenta solutii inovatoare.

A doua zi, 5 noiembrie, aduce in prim-plan cele mai noi tendinte, dar si studii de piata si best practice in domeniu.

6 noiembrie va fi ziua dedicata vanzarilor multichannel. Cum sa creezi o strategie profitabila de vanzari si sa castigi increderea clientilor pe Internet veti afla alaturi de marii jucatori si specialistii din e-commerce intr-o zi plina cu dezbateri, studii si prezentari interactive.

Per ansamblu, retailArena vine cu 3 zile pline cu informatii de ultim moment din domeniul retailului, aplicatii practice din strategiile de marketing si vanzari ale unor companii importante din domeniu si networking cu actualii si viitorii parteneri de afaceri intr-un mediu relaxat.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.