Am inceput saptamana cu o trecere in revista a celor mai citite articole din perioada 1 – 7 august.

photo-1441109296207-fd911f7cd5e5

Pentru ca mereu ne mandrim cu frumusetile tarii noastre, pe Wall Street cel citit articol este cel legat de satul Biertan si faptul ca revista Cosmopolitan a introdus acest sat pe lista de destinatii “ireale”  alaturi de multe alte destinatii cunoscute la nivel international.

Cea mai citita stire de pe 9AM este cea legata de trecerea in nefiinta a Reginei Ana a Romaniei, in vreme ce Start-Up ne aduce o stire proaspata legata de  lansarea programului GovITHub, o initiativa prin care vrea sa implice mediul privat din IT, acceleratoare, hub-uri, ONG-uri si voluntari pentru a dezvolta proiecte pentru administratia publica si nu numai.

Pentru ca nu este niciodata demodat sa fii politicos, sa fii o prezenta agreabila, sa ai grija ca aparitia ta sa fie una ingrijita, iar discursul tau sa denote respectul fata de ceilalti si fata de sine, Garbo ne prezinta 25 de reguli de eticheta si bune maniere.

De cate ori nu ati auzit: “Te-as invita pe la mine, dar nu pot. In casa este dezastru!”? Kudika ne prezinta in schimb o alta perspectiva pentru aceasta “scuza”, articol care a fost pe placul cititorilor.

Cel mai rasfoit catalog ramane cel de la Jysk, care anunta marea deshidere a unui nou magazin in Bucuresti, lucru care nu poate decat sa ne incante.

 

 

 

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.